Gree Infinity инверторен климатик

Gree INFINITY II WiFi – ревю

Добре дошли в света на климатиците, където един модел изпъква сред най-продаваните и търсени на пазара. Става въпрос за GREE Infinity II WiFi – перфектното съчетание от високо качество и достъпна цена. Този модел климатик предлага безкомпромисна ефективност и функционалност. А всички знаем, че те ще ни донесат комфорт и удовлетворение през горещите летни дни и студените зимни нощи.

GREE Infinity II WiFi е сред водещите избори за потребители, които търсят съотношение цена-качество, което надминава очакванията им. С инверторен компресор и стенен като тип, този модел предлага оптимално отопление и охлаждане. Подходящ е за помещения с площ от 10 до 15 квадратни метра. Моделът може да се похвали със своя SEER клас A++ за охлаждане и SCOP клас A+ за отопление, което го прави икономичен и енергоспестяващ избор.

Но това не е всичко, което прави този клиатик толкова желан. С възможността за дистанционно управление чрез Wi-Fi връзка, вие можете да контролирате функциите от всяко място. Просто използвайте вашия смартфон или таблет. Това е съвременното удобство, което ви дава пълен контрол върху климатичната система.

Какво отличава GREE Infinity II WiFi?

GREE Infinity II WiFi не само притежава функционални характеристики, но също така предлага стилен и компактен дизайн. Той се вписва перфектно във всяко интериорно пространство. Размерите му и ниското ниво на шум го правят идеален за у дома, офиса или търговските обекти.

Ако търсите климатик, който съчетава високо качество, енергийна ефективност, удобство и достъпна цена, GREE Infinity II WiFi е идеалният избор за вас. Не пропускайте възможността да се възползвате от тази изключителна оферта и да си осигурите комфорт и уют във вашето помещение.

Технически характеристики 

Сезонната ефективност в режим на охлаждане (SEER) достига 6.80, класифицирайки го в клас A++. Това гарантира оптимална и икономична работа при охлаждане. Също така, сезонната ефективност в режим на отопление (SCOP) е 4.20, класифицирана като A+. Това пък осигурява ефективно отопление през студените месеци.

С мощност за охлаждане от 0.60 до 2.70-3.40 KW и мощност за отопление от 0.60 до 2.80-3.90 KW, този климатик предлага оптимална регулация на температурата за вашето помещение. Благодарение на ниското ниво на шум във вътрешното тяло от само 23 dB, можете да се насладите на тиха и спокойна обстановка във стаята.

Със своите компактни размери на вътрешното тяло (773 x 250 x 185 мм) и външното тяло (732 x 555 x 330 мм) този климатик се вписва лесно във всяко пространство. Също така, лекото тегло на вътрешното тяло (9 кг) и външното тяло (25 кг) прави монтажа много удобен и лесен.

Гъвкавостта на този модел се забелязва и в работния му диапазон. Способен да функционира в широк диапазон от -15°C до +43°C при охлаждане и от -15°C до +24°C при отопление, предложението на GREE осигурява комфорт през цялата година.

Освен всичко това, климатикът разполага също с R32 хладилен агент, който е по-екологичен и има по-нисък въглероден отпечатък. Включването на Wi-Fi функционалността в този модел ви позволява да контролирате и настройвате климатика от всяко място, използвайки вашето мобилно устройство.

Защо да поръчате GREE Infinity II WiFi?

Със своята 60-месечна гаранция, GREE Infinity II WiFi ви осигурява дългогодишна защита и спокойствие за вашата инвестиция. Доставката и монтажът също са включени, предоставяйки ви пълно готово решение за вашия дом или офис.

GREE Infinity II WiFi впечатлява с изключителния си дизайн, енергийна ефективност и удобство. Насладете се на комфорт и идеална температура във вашия дом или на работното място.

Не изпускайте възможността да се възползвате от това уникално предложение и да придобиете своя нов климатик още днес. С гаранция за качество от Фреш Клима София!

Количка
Scroll to Top