Ревю на климатик Mitsubishi Electric MSZ-AY42VGK

Mitsubishi Electric MSZ-AY42VGK/MUZ-AY42VG – Ревю

Mitsubishi Electric MSZ-AY42VGK/MUZ-AY42VG е впечатляващ инверторен климатик, който комбинира ефективност, надеждност и функционалност. Този модел е идеален избор за средни помещения с площ от 30 до 35 квадратни метра.

Една от най-важните предимства на този климатик е неговият инверторен компресор, който осигурява постоянна температура и по-голяма икономия на енергия. Сезонната ефективност в режим на охлаждане (SEER) е 7.90 и класифицира този модел в клас A++, което го прави изключително енергоспестяващ. Също така, сезонната ефективност в режим на отопление (SCOP) е 4.70, което гарантира ефективно отопление дори при по-ниски температури.

Технически характеристики на Mitsubishi Electric MSZ-AY42VGK/MUZ-AY42VG

С мощност за охлаждане от 0.90 до 4.50 kW и мощност за отопление от 1.30 до 6.00 kW, този климатик осигурява оптимален комфорт през цялата година. Неговият вътрешен блок е компактен и стилен, с размери 798 х 299 x 245 мм и тегло 11 кг, което го прави подходящ за всяко помещение.

Тихата работа е още едно предимство на Mitsubishi Electric MSZ-AY42VGK/MUZ-AY42VG. Нивото на шум на вътрешното тяло е само 21 dB в режим на минимална скорост на вентилатора, което осигурява тиха и спокойна обстановка в помещението. Външното тяло генерира шум от 50 dB, което е в границите на приемливото.

Wi-Fi функция

Този модел е снабден с Wi-Fi функция, която ви позволява да контролирате климатика от всяко място, използвайки смартфон или таблет. Това осигурява удобство и гъвкавост в управлението на климатичната система.

Гаранция 

Гаранцията за Mitsubishi Electric MSZ-AY42VGK/MUZ-AY42VG е 36 месеца, а при покупката получавате безплатна доставка и експресен монтаж до 7 дни. Това е доказателство за високото качество и доверие в продукта.

Mitsubishi Electric е световно призната марка с дългогодишен опит в производството на климатични системи. Техният фокус върху иновации, енергийна ефективност и комфорт ги прави лидер в индустрията. С модела MSZ-AY42VGK/MUZ-AY42VG, те отново доказват ангажимента си към качеството и удовлетворяването на нуждите на своите клиенти.

Ако търсите надеждна и ефективна климатична система за средно големи помещения, Mitsubishi Electric MSZ-AY42VGK/MUZ-AY42VG е изборът, който ще ви донесе комфорт и удовлетворение. Отличната сезонна ефективност, тихата работа и удобството от Wi-Fi функцията го правят перфектен избор за вашия дом или офис.

Не се колебайте да заложите на Mitsubishi Electric и технологията им, когато избирате климатик. Отдайте се на качеството и иновациите, които предлага тази марка, и се насладете на комфортната обстановка, която тя осигурява.

Поръчайте инверторен климатик  Mitsubishi Electric MSZ-AY42VGK/MUZ-AY42VG от тук.

Количка
Scroll to Top